Tuesday, 8 March 2016

#BFF: Syieqa Selamat Bersalin

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillahhh ... syukur ke hadrat Illahi kawan baik kita selamat bersalin pada hari Jumaat 04march2016 itu hari ... Kalau sama hospital boleh melawat . memandangkan berlainan hospital so tak dapat nak melawat .
So Syieqa sorang je lah berjaya pecah kan record melahirkan baby Girl . kami memasing hero nih .. hihihi ..



Q______ Sofea
3.10KG
11.30Pagi
Hospital Sultan Ismail

Nama full tunggu Abi dan mama die umumkan genap hari ke-7 nanti , Gambar full pon mama n abi die tak bagi lagi tengok dekat umum ... Nanti Ummi datang melawat ye sayang , tunggu kesihatan Ummi dah elok Ummi melawat Mama awak dan awak ... Selamat Dtang ke Dunia yang penuh dengan ujian dan dugaan ... Semoga awak membesar dengan sihat yee sayang ... 

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter