Tuesday, 8 March 2016

Besday Boy: 4 Tahun Sekali

Assalamualaikum ... 

Tarikh Istimewa , die muncul hanya 4 tahun sekali sahaja iaitu 29 Februari !! Maka lahirlah khalifah Allah S.W.T yang kami semua diamanahkan menjaganya, lagi-lagi abang dan kak ipar kite yang jaga die dari kecil sampailah besar sekarang ...  


Nama di beri Muhammad Amirul Hakimi , di lahirkan pada 29 Februari 2012 , dan sekarang sudah berusia 4 tahun baru dapat sambut besday .. So tahun ni abang dan kak ipar ku rancang nak buat dalam keadaan sederhana , naseb lah I is dapat keluar wad petang tu (nanti story pasal masuk wad) so dapat lah join besday anak buah nih . 

Tak di nafikan Firhad Irsyad memang cucu sulung , tapi kami semua tetap anggap Abang Kimi ni cucu sulung dan anak buah pertama kite selepas adiknye Muhammad Akif Hail . 



Time Kite Kahwin , Masa ni Abg Kimi berusia setahun 8 bulan .






Ni lah sambutan untuk budak Kecik ni , maklumlah orang lain tiap-tiap tahun die hanya 4 tahun sekali kan .. Hihihi ...


Dan Inilah keluarga Besar En Aziz & Puan Sharipah 
4 Orang Anak - 1 Lelaki 3 Perempuan
2 menantu - Perempuan & Lelaki
3 1/2 Cucu - 3 Lelaki 1/2 (Dalam Perut)

*Abaikan Abang kimi yang tak nak bergambar itu*
Salam Sayang

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter