Tuesday, 13 May 2014

#Kahwin: majlis sambut menantu 01.12.2013

Assalamualaikum ...

ni hari kite nak cerite tantang majlis sambut menantu
majlis ni da lame . so kite trowback jek la k ..




mak mertue n family mertue discuss nak buat pade 01.12.2013
sebulan lebih dari tareh kite sanding tu hari . 
kenape lame sangat ??? 
sebab kami kesuntukkan mase nak buat awal2 ..
so kami berpakat buat pade 01.12.2013


Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar dan sangat2 meriah
sanding lagi sekali kooo ....
memang mulenye kite n En.Hasben tak nak sanding ..
tapi MIL berkeras suh sanding jugak ..
so kami mengikut arahan ...

2hari sebelum majlis kite dah lepak uma MIL ,
tolong ape yang patut
tapi xdelah berat2 kite juz buat berkat n tolong sampul hadiah utk cabutan betuah
Oh ya .. majlis kami agak special sebab kami buat dekat warung MIL berniaga
so memang meriah sangat ...
ramai tetamu .. ramai sedare mara .. 

pagi majlis I gigih memakai inai lagi okey ..
hihihi ...
malam sebelum sanding g bazar karat untuk ukir inai ..


pakaikan inai untuk En.Hasben . hikhokhikhok


it's me ... belum mandi lagi time ni .. huhuhu
 
kol 2.30 petang kami berdua berarak ..
Pengapit kite adik sepupu En.Hasben
pengapit En.Hasben plak Sepupu die 
kire dorang ni adik beradik ...
Mak Andam plak Kakak kepade pengapit .
Jurugambar Adik En.Hasben .
last minit punye jurugambar ..
sebab mule-mule tak nak jurugambar pastu nak plak .
aduhhaiii ... 

okey jum layan gambar ..




*anak emak*


 saye adelah menantu ke 3 . patutnye ke 4 ...


my lovely mama


my hero Abah 


banyak lagi gambar .. tapi kite letak separuh jek la .. kite bukan retis pon orang nak tengok kan
 hihi .. bile settle kedua-dua majlis baru lah rase tenang .. rase happy ..
bile settle kedua-dua ni barui kami pikir HONEYMOON ...


XOXO,
Pipie Azaty




No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter