Monday, 26 May 2014

Expo Baby_Danga City Mall

Assalamualaikum u'olls ...


Mase 28-30 march 2014 arituh Danga City Mall ade buat Expo Baby , memang gile abes la .. mase ni kite dah 20weeks so boleh la kite mengahabiskan duit . kebetulan mase tu kite dapat duit undi so ape lagi duit undi abeskan untuk ank ummi ni lah .. hihi . macam-macam booth yang ade . tapi yang x bestnye barang same jek mahal . yang murah hanyelah pampers jek . ramai borong pampers . tapi kite ni tetap jugak la beli .. kite g pade hari sabtiu 29 mac tu , mase ni kite kerje balik kerje kol 1 kite ajak kawan baik kite teman, same opis n minx tolong kawan opis hantar kite . sampai sane ape lagi memborong dekat booth FIFFY dulu .. pastuh booth PUREEN , pastuh booth tropika , booth Rompers , booth Baby Love, n last booth mamypoko

Booth FIFFY
breast milk stroge (RM9x2pcs) = Rm18.00
pants (RM7.9x2pcs) = RM15.80
topi baby (Rm1x2pcs) = RM2.00
baju baby lobang-lobang = RM10.00
baju baby putih = RM12.00
stokin baby 3pcs = RM10.00
baju lengan panjang biru = RM10.00
baju lengan panjang kelabu = RM10.00

Booth PUREEN
 sabun ABD cecair =RM 6.00
sabun ABD = RM21.00
sterach mark = RM25.00
losyen Baby Pureen =RM12.00
nursing pad = RM 21.00
wet tissue besar = RM10.00
mitten booties = RM 5.00
barut = RM5.00
baju jumpsuit = RM12.00


Booth Tropika
Baby oil = RM 20.00
minyak telun = RM39.90

Booth Rompers
rompers (RM5x10pcs) = RM 50.00
Bip = RM3.00

Booth Baby Love
nursing Pillow =RM63.00
Playgym = RM69.00

Booth Mamypoko
mamypoko newborn (RM27x2pcs) = RM54.00
mamypoko Easy Fit S (RM32x2pcs) = Rm 46.00

lepas jek shopping terus call En.Hasben suh amek . kawan kite pon da kepenatan agaknye ikot mak buyunk ni merayap n memborong . lepas hantar awan kite kite bgthu En.hasebn sal pum manual tu cecite lah pasal fungs die so die ajak lagi pergi esok . lagipon banyak lagi rupenye x beli . banyak baju baby jek . hahaha . malam tu try tido menggunakan nursing pillow ,. wowww sangat selese ....keesokkan nye kite g beli ape yang patut jek .

Booth FIFFY
tuala baby 2pc =RM11.90
napkin 10pcs = RM29.90

Booth Avent
breastpum manual = RM180.00

Booth PUREEN
wet tissu kecik = RM 4.00
nappy cream = RM 11.00



nak jenjalan lagi tapi tengok en.hasben dah kepeningan dengan orang ramai terus ajak balik . haha . sian die kang ... tapiiii die ajak plak jenjalan g Mydin sebab Mydin ade buat promosi 50% .. so kite sambung cite next k ... :)

XOXO,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter