Tuesday, 13 May 2014

#Holiday : Honeymoon

Assalamualaikum ...

today kite nak cerite part Honeymoon ..
kalu boring n meyampah sile tekan X atas tu yang wane merah .. hihi

kite g honeymoon pade 08.12.2013
kite g Langkawi

bukan berdua tapi beramai-ramai
mase ni kire rombongan cik kiah ..
ade 5 buah bas 
satu kepale RM 280.

  dengan keluarga mertua ..

tapi memang rase honeymoon sangat la . sebab kemane jek berdua .. haha

jum layan gambar ...


ni depan Rumah Tumpangan

 dalam Cabel Car .

memnag cuak . tapi seronok sangat ..
nampak pemandangan luar .. 
indahnya ciptaan Allah



... suasana atas ...



ni kat makam Mahsuri


En.Hasben tukang mencedok air Telaga Mahsuri
orang kate air die ni pengubat ,.. 
n ramai yg tahu kami BERHONEYMOON
so dorang suh minum air ni n selawat dan mohon nak baby ..
Wa'allahuallam la kan ... 

penat sangat time ni sebab banyak tempat kite orang pegi ..
sampai hotel dah pukul 6.30 petang ...
balik bilik . rehat sekejap . tggu maghrib dan keluar g makan dengan family
pastuh shoping time . !!!


ni dekat Haji Ismail ..

memang meriah coklet kat sini wehhh
lagi2 dekat dengan Rumah Tumpangan ..
memang habis beribu2 .. dengan amek pinggan mangkuk lagi .. hihihi

so esok nye kami berangkat balik ke Johor ..
banyak sangat tempat pergi tapi gambar kat kamera adik
so tunggu la gambar nnti ye ... 

XOXO,
Pipie Azaty



No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter