Saturday, 24 May 2014

#Baby Stuff : Almari si kecik

Assalamualaikum ...

sebenarnye niat nak beli almari baby kat ikea , macam cantik kan putih bersih , tapi memandangkan sape lah nak g ikea . so kami berdua cadang beli yang dekat sini jek la ... 

kebetulan mase tuh Tesco tengah buat sale . so dapat la harge murah . kite suke shopping dekat Tesco , Mydin .. sebab barang murah kot . sebab tu pilih kat situ . sebelum tu try jugak g Mydin tapi xde yang berkenan . so g la Tesco Kulai , sebelum barang baby makin banyak , baik beli almari die senang nak simpan baju Baby nanti . tak de lah simpan kat baju ummi n ayah yang makin banyak tu ..

kite pilih almari tu kaler PINK , En.hasben kate naseb lah kalu Baby kluar nnti baby boy .. sorry Baby , ummi awak nak samekan almri awak dengan almari ummi 1 set gitu . haha . n kite pon beli almari macam rak tu satu , almari tu tujuannye untuk kegunaan time pantang senang nak angkut balik uma ma nanti . almari rak ni x de pintu , tapi risau jugak if terkena habuk kan . so tengah memikir lagi baju2 Baby mase pantang nnti nak letak kat mane .


Ini lah almari Baby , ade ruang untuk baju lipat-lipat , and sangkut baju-bajunye .. so senang untuk ummi nak susun baju Baby nanti . naseb ye nak ... wane pink ...


Yang ni lak almari rak yang xde pintu tuh ... Ayah Baby tengah pasang . balik rumah jek terus Ayah Baby nak pasang . Nampak x excited nye En.hasben kite .. hihihi ...  okey gambar da siap pasang kite x amek .. terus letak kat bilik kite . kemas2 ape yang patut n x sabar nak beli keperluan baby lagikk ... 


XOXO,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter