Friday, 16 May 2014

#Holiday : Honeymoon Langkawi Part i

Assalamualaikum ...

Part terakhir dalam Honeymoon di Langkawi ...


Gud bye Langkawi ade masa kami datang lagi  mungkin datang bersama anak-anak .
Pukul 9 Pagi kami punye Ferry . Ya Allah penuh jangan cakap lah , masya Allah ...
berhempit-hempit dalam Ferry tu ... 

Sampai Kuala Kedah kami naik bas kami yang asal , dan kami singgah ke 
Padang Besar untuk sambung shopping .. 
Barang-barang dekat sini lagi murah uii .. 


Dekat sini kite beli baju-baju jek . Sama macam kampung kite jugak . Ramai orang Thailand yang jual , so kena cakap bahasa kelantan kalau nak harga murah .
Kalau tak harga mahal okey .
mahal pon tak lah mahal mane .

Lepas tu kami pon singgah makan tengahari dekat Perlis and then kami gerak balik Johor .
Dalam perjalanan mencabar betul , bas yang kami naik tetibe ekon die rosak . pehhh pehh ... 
memang panas lah , kebetulan bas kami ade baby 3 atau 4 bulan macam tu lah , kesian die sepanjang perjalanan nangis and kami berhenti tepi untuk baby mak baby and ayah baby tumpang bas lain . dan kami pon turun jap amek udara luar . mase ni dalam pukul 1pagi .. 


Sampai Johor dalam pukul 6Pagi .... 
Honeymoon yang menarik , tapi ade mase kami nak pergi sendiri nak menerokai sendiri Langkawi tu ..
Dan tak sangka balik dari Honeymoon dapat khabar gembira bahawasanye kite pregy 8 minggu dah ... 
Baby ikut pergi Langkawi ..
Dan baby pon ikut naik pelamin .. 
Alhamdulillah lasak-lasak dekat sane baby elok-elok jek .baby kuat !!!!

Rezeki Allah .. Alhamdulillah ...

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter