Sunday, 25 May 2014

#Baby Stuff : barang Baby *2

Assalamualaikum ...

kite nak cite yang kite TERbeli baju baby lagik d awal usie kandugan awal ni . hihi . tujuannye kite nak pegi Giant Plentong, nak jejalan dengan En.Hasben , kebetulan kite balik umah mak kite so ajak la hasben g Giant kejap ... sambil-sambil bayar P1 sekali ...

tengah syok-syok jalan TERjumpe kedai Baby . hihi . terus macam berkenan SEBAB baju baby tersebut adelah WINNIE THE POOH .... ya ampunnn .... tanye tokey n die kate kalu 1 RM27.00 , kalau amek dua RM60.00 . tanye hasben die kate amek je la kalu nak . hahaha . hasben pon bagi green light so grab la 2 helai ...

pastuh sepanjang jalan sengih-sengih ... sampai hasben kate suke la tu dapat ape yang die nak .. hihihi ... sape x suke kan beli barang baby walaupon baby kat dalam tatwu ape lagi ... so Baby , awak membesar dengan sihat , nnti ummi n ayh beli macam-macam dekat awak Baby ..


XOXO,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter