Wednesday, 12 August 2015

Turns1_Besday Yayad (Jemputan)

Assalamualaikum ...

Mukadimahnye nak bagitahu jemputlah datang ke teratak kami untuk sambutan hari lahir anakanda tercinta. Niatnye pade mulanye memang tak mahu buat. tapi bile kenangkan rezeki yang ade ni ape salahnye kongsi dengan orang dan kami pon tak penah buat open house so kami decide untuk buat lah besday Firhad sekali dengan Open house hari raya sebab bkami buat dalam bualan Syawal lagi so sekali harung jek lah. 


Semoga dengan kehadiran korang yang membaca ni dapat memeriahkan majlis anak kite nanti. kite jemput semua taw datang lah ye. lagi-lagi kite ade stalker Blog sebab tinggal blog jek die boleh bace perkembangan anak kite yang lain semuenye kite privetkan dan die tak boleh menyaksikan ape-ape.. semoga Syawal ini memberi keinsapan buat awak kaki stalker :) , jemput lah datang rumah kite ... 


2 comments :

  1. klau dkt putrajaya kompem dah dtg..hehe..semoga majlis berjln lancar..happy birhday firhad...moga jadi anak yg soleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, hihihi. majlis dekat JB la yunk sebab kitekan menetap di sini ,,, hihi . papepon thanks atas ucapan tu ..

      Delete

Winnie The Pooh Glitter