Friday, 28 August 2015

Pipie Dan Tudung Aj

Assalamualaikum ...

Semalam kite tunjuk koleksi tudung AJ kite, ni kite nak tunjuk kite pulak pakai Aj. Kite memang serasi dengan tudung bawal. Kadang-kadang pakai jugak Shawl tapi hati masih tertarik dengan bawal jugak sebab nampak ringkas dan menarik. Lagi-lagi Bawal boleh pelbagaikan gayanya.








Ternampak pulak tudung Kunci tu, tudung Key tu kite dah jual balik, ade jugak yang memborong tudung tu ramai pulak tu yang nak tudung tu. kite dah taknak sebab ,acam kelakar pulak coraknya. Dan Gambar last sekali tu gambar Raya tahun ni, Hari raya di penuhi dnegan tudung Aj sajork. So tak payah beli tudung raya. tudung Aj banyak boleh buat tudung raya. 

So memang sampai sekarang kite masih bertahan dengan tudung AJ ni, tak tahu lah akan datang tduung neelofa atau sugarscarf plakkan sebab sekrang pon macam tertarik satu tudung sugascarf yang silang-silang berharga RM69 tuh .. tapi tudung dia mahal, baik AJ sajork.




Okey ini tudung yang gabungan Aj and mumuscarf tuh . so macam tak serasi kalau pakai biasa . esok-esok kite start lah menjual tudung ini nanti ... okey ini saje yang ade dalam memori kad telpon. So itu sahaja yang boleh di letakkan pic nye. ade mase kite story-story pasal tudung AJ okey.



Salam AJ,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter