Tuesday, 24 January 2017

#BabyHomemade: Beli makanan Baby

Assalamualaikum .. 

kite sebenarnye dah lama nak buat Stock Ayam untuk Farhaan , tapi kebizian jek . asyiklaa tak sempat .. maka kite pon beli . hihihi .. 


Ni kite beli online dekat Marissa_shoppe (IG)

Organic Multigrain powder (RM10) _happytummy_babyfood
Chicken Cheese Powder (RM15) _ mummyrq_organicbabyfood.hq
Chicken Stock Powder (RM15) _ homemadebyibuanis

Lepas tu kite berkenan makanan baby #bytqahnasir , cari-cari jumpa la Fifie Nurhidayu (FB) , mintak die deliver dekat Bandar , tapi die kate lambat sikit die hantar sebab ade car boot sale dekat jusco permas , so ape lagi kite pon pergi serbu laa . baru puas hati nak beli barang kan ... 


Happy shopping ^_^
total RM 70


ni pon boleh cari dalam IG :

Corn Spread (RM13) - kaka_tanggo
BabyCookies Strawberry (RM20/pcs) - Byciknuie
Chicken Bone Both (RM10/pcs) - Bytqahnasir

So bile dah ade food homemade macamni senang kerja ummi nak masak untuk baby bile ummi kebizian nak buat puree ... u'olls pon boleh if nak beli boleh search name yang kite listkan tuu ..

Ummi Anak Dua,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter