Tuesday, 7 February 2017

#Travel: Trip To Kluang naik Train KTM

Assalamualaikum ... 

Bulan january tuhari , kami budak-budak opis plan nak pergi Kluang naik Train KTM .. rancang dalam masa 2 minggu terus on , so kami amek cuti sama-sama pada 17 January 2017 (Rabu) , kami tak pergi hari cuti sebab masing-masing nak Ladies Day (sangggatt) .. maka pergi hari biasa , anak-anak sekolah and anak-anak di hantar pengasuh ... kite pulak memang nak bawak abang Firhad , tapi ma abah and suami kite tak bagi sebab abang mengaruk and takut kite hilang kawalan :P . But yang pergi bukan semua Finance , setiap bilik (opis) kami ade wakil seorang untuk berkerja ..

So menyaksikan lah gambar-gambar kami . pukul 8.45 pagi kiteorang gerak . 





Sampai sana dalam pukul 10.30 Pagi , terus sarapan dekat Kluang  Rail Coffee




paw kaya ^_^



roti peanut ^_^


telur separuh masak ^_^



 Selesai sarapan kiteorang gerak ke Kluang Mall , jalan-jalan dalam kluang mall and borong ape yang patut di borong ..









Ni dalam Shopping Mall , sempat berposing sat , lepas tu mase nak balik nampak bebudak napel amek gambar terus kiteorang gelak-gelak :P , mesti tadi kiteorang jakun macam bebudak napel tuhhaa !!!


hemak anak kecik tengah bizi mengepam oiii .


 Lepas berjalan sakan dalam shopping mall , lepas tu kiteorang Lunch dekat Nasi Ayam ape ntah namanye , lupe plak . hahaha . lepas tu shopping dekat sakan sat and cari lah kluang Art ni . naseb baik jumpa . haaa tak rugi ... kiteorang ke sini memang jalan kaki tak naik teksi atau ape-ape kenderaan . semuanya berjalan memang sakit gile kaki lepas tu . hahaha ^_^



















Dah siap bergambar , hujan pon turun maka kami pon berlari-lari anak ke Kluang Rail Coffee balik untuk makan petang and tunggu train pukul 5.30petang ..










Habes dah perjalanan ke Kluang . Alhamdulillah seronok and enjoy the trip . ^_^ . pukul 6.45 petang sampai JB , hasben pon pick up dekat CiQ and malam tu emmasing kepenatan sangat-sangat :P ..

Ummi anak dua,
24.01.2017 ( Rabu)

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter