Wednesday, 4 January 2017

#BabyFI : Check-up Farhaan 6 Bulan

Assalamualaikum ... 

Pada 26hb december tu hari kite pergi check up Farhaan , selalunya check up die hari ahad memandngkan ahad tu Public Holiday maka kite tunda ke hari isnin sebab isnin tu kite pon cuti . kat klinik ni memang ikut jadual kite nak . haha .

Hari tu timbang die dah 7.5KG budak dobot tu .
panjang 65cm
lilitan kepala kite lupa berapa :P



And kene enjet untuk 6 bulan , lepas tu dah tak enjet sampailah setahun bape bulan tu .
biasa la budak dobot ni menangis la kene enjet :P , mane tak nangis .
abang die siap marah nurse sebab enjet adik die ..

Hasben kite keje , so kite datang check up dengan abah and ma .
kite check up anak dekat KK Paya Mengkuang , Gelang Patah ..

Abang pulak check up masa umur die dua tahun 6 bulan nanti , so tumpang timbang berat die dah 11KG , tinggi die 80CM .

Kite punya timbang 40KG , kite tak amek perancang ape-ape pon , sebab kite tak suka ubat , enjet pulak kite takut , hahaha . so kite dan suami pilih rancang sendiri . In Shaa Allah semuanya okey ^_^


Ummi anak Dua,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter