Thursday, 5 January 2017

2017

Assalamualaikum ... 



Rasanya belum terlewat untuk kite ucapkan selamat tahun baru , walaupon tahun islam dah lepas :) .  Alhamdulillah merasai tahun 2016 dengan penuh dugaan dan cabaran dalam segala hal , hal rumah tangga , kerja , bisnes online dan macam-macam lagi .. tahun 2016 adelah tahun ketiga bergelar isteri kepada sang suami tercinta , tahun kedua bergelar ummi Firhad Irsyad dan Tahun pertama bergelar Ummi Farhaan Irfaan .

makin meningkat tahun , makin meningkat usia , dan makin meningkat cabaran yang akan di hadapi .. Alahmdulillah di kurniakan dua orang cahaya mata pada tahun ni menambahkan lagi seri rumahtangga kami berdua .

Tahun ni nekad untuk pindah rumah , nekad untuk berdikari dan nekad untuk segala-galanya .. doa kan kite di permudahkan urusan untuk berpindah . aamiin ..

Semoga WishList travel tahun lepas di bawa ke tahun ini :P , plan kite laki bini dah selamat pindah baru boleh travel . kalau ade rezeki kami travel if tak de duduk diam-diam dekat rumah :P

06. january --> Besday Hasben
14. june ---> Besday Farhaan Irfaan
10. August ---> Besday Firhad Irsyad
23. December ---> Besday Kite

semoga tahun ni 2017 , memberi 1001 kebahgiaan dan bermakna buat kami anak beranak , nak tambah anak ?? tunggu la yee kite trauma kesan operate lagi ..

Ummi Anak Dua ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter