Sunday, 8 January 2017

#Deco : Bilik Mandi

Assalamualaikum ... 

lamenyeee tak story pasal deco mendeco ni kan .... Alhamdulillah tak lame lagi nak pindah , memang dah set dalam kepala otak macam-macam nak deco . pantang nampak barang rumah sale terus nak beli lepas tu menyemakkan rumah orang .. :P

Tetibe kite tergoogle "deco bilik mandi" syoknyaa kalau dapat buat bilik mandi macam gambar-gambar di bawah . kompom mandi berejam-rejam kan :P




ini kalau ade rumah sendiri baru syok nak buat . kalau rumah sewe memang idoklaa nak buat tiru sikit-sikit bolehlaaa ... macam kite ni suka simple so dalam bilik air opcoz yang penting-penting je hiasan-siasan ni memang takde laaa ..



dapat macam ni terus tidur dalam bilik air . hahaha :P , doa-doa la dapat rumah bilik air besar , puas hati hemak nak deco bilik air ..

ehh tajuk macam tak kene dengam post . hahaha ... 

insan yang berangan ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter