Thursday, 19 January 2017

#Wedding : kawan sekolah

Assalamualaikum ... 

Bulan dua belas tuhari mesti tak putus2 jemputan orang kawen kan ? maklumlahh orang kawen dalam suti sekolah and lagi-lagi musim hujan ?? hahahaha ..

Masa krismes day tu , kawan sekolah kite kawen dengan pasangan die , kawan sekolah jugak tapi dorang ni tak bercinta time sekolah , dah abes sekolah baru cinta berputik gituw .. 

Kawan sekolah kite ni perempuan , ex kite punya sepupu so memang penah berkawan lah , time datang wedding ni pon sebenarnye kite macam nak tak nak datang , maklumlaaa sepupu ex, opcoz ex ade . tapi bile memandangkan wedding kite die susah payah datang so kite pon kene lah datang .

Kite pergi dengan BFF sekolah kite laaa , cuma Mas & Zue jek tak ade .. kite bawak dua anak-anak teruna I tuu ... hasben kite plak dapat tahu ex punye sepupu terus takmo pergi .. aduyaii !!




BTW , selamat pengantin baru buat sahabat kite dengan pasangan die , moga mahligai di bina berkekalan hingga ke Jannah . semoga dapat anak comel-comel , dan impian ko nak jumpa anak-anak aku dah pon tercapai .. hahaha ..

BTW mesti u'olls tanya alang-alang pergi wedding sepupu ex tak jumpa ke . opcoz la jumpa kan , tapi masing-masing da besar dah buang ego . and I pon isteri orang so kena jaga hati suami I , takde ape pon . just ternampak and let go jek ... BTW , ex kite ni kembar , ex kite adik , maka abang die ex dengan BFF kite (Ieqa) c kembar abang ni dah kawen baru je melangsungkan perkahwinan .. masa majlis ni kiteorang baru nampak wife die . cantik wife die ..

Ikhlas ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter