Monday, 9 January 2017

#WishList : Kelengkapan Rumah

Assalamualaikum ... 

" Tak salah berangan , mana tahu angan-angan akan menjadi kenyataan "

In shaa Allah ade rumah nanti plan nak beli barang rumah sikit demi sedikit supaya tak terasa bebanan jika keluar selepuk , tengah survey-survey barang rumah dekat LAZADA tetibe terberkenan .. so kte wishlist dulu ape yang berkenan di hati . kot-kot orang lain baca pon berkenan jadi korang boleh beli bersama . hihihi .


*korean chopping board*
- Lazada RM 28
(rasa macam kemas je guna ni potong-potong lepas tu boleh basuh)


*aluminium kitchen rack*
- Lazada RM 29.90

*laundry basket*
- IG : shamizababykids RM 90
(rasa macam kemas bile ade ni so tak sepah-sepah)


* 6 pcs bath set bathroom set*
- Lazada RM 49.50
(cantikkan , boleh jugak buat hadiah orang kawen)


*Ebeno 3 in 1 Electric multifunctional blander*
- Lazada RM 111.87 


*Rumput Palsu*
(tengah mencari , nak letak dekat laman rumah )

*Karpet*
-Lazada RM 38
(mungkin saiz kecik sebab tu lazada murah)


*5 in 1stainless multifunction hanger*
- Shoppe RM 15.90
(senang sangkut seluar hasben)


* hanger 360 rotation*
- Shoppe RM 10.07
( untuk sangkut shawl kite)


*korean design cable organizer*
- shoppe 15
(ade anak kecik kene simpan elok-elok wayar)


*whiteboard blackboard removable*
- shoppe RM 25
( nak letak kat bilik anak , senang dorang nak tulis-tulis and acah-acah cikgu)

*Sensor night lamp 2 unit*
- Shoppe RM 25
(letak kat bilik anak )

*Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads*
- Lazada RM 29.90
(DONE)


ummi yang suka berangan,

2 comments :

Winnie The Pooh Glitter