Wednesday, 18 January 2017

#Review : Beg Baby yang banyak ruang .

Assalamualaikum ... 


Dah lama aim beg Colorland corak macam ni , akhirnya dapat beli tapi bukan Brand Clourland , kite beli jenama cicombeng :P .. But harga boleh tahan jugak 

RM 69.90
postage RM 15

Masa ni ade Baby Expo dekat KL , so kite kirim dengan kawan kite , naseb baik dapat . corak pon macam yang kite nak corak perempuan :P ..


Yeahhh dah dapat ^_^


Banyak kocek . senang nak masukkan barang .


Backpack , so tak sakit nak bawak barang banyak ,
kite dengan hasben pon refer bawak beg belakang .


bahagian dalam , memang besar . 
senang ade dua anak yang masih bersalin-salin baju/pempers bile berjalan ni


kocek depan bahagian atas , muat letak stokin baby 
and benda yang kecik-kecik .


bahagian tepi kanan boleh letak thermos , susu yang dah siap tapi nak tahan panas 


bahagian tepi kiri boleh masukkan botol air masak .


kocek depan bahagian bawah .
selalunya sini kite masukkan toiletries .

Jimat bawak satu beg . kekadang kite selitkan barang-barang kite dalam ni je sebab besar so senang bawak satu beg .

Beg kecik tu kite tak guna sangat , kekadang bawak pon utk letak baju kotor jika ade ...sebenarnye die boleh pakaikan dekat budak and tali panjang tu ikat dekat stroller atau tangan emak ayah budak .

so beg ni memang puaskan hati kite suami isteri .. kekadang balik kampung pon bawak beg ni je senang ,, pampers je la bawak sebandle ... 


Ikhlas review,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter