Tuesday, 10 January 2017

#Shopping : Pipie kaki shopping

Assalamualaikum ... 

Bile akhir tahun , dah siap closing akaun sales and segala jenis mak nenek , kite akan beli something untuk puaskan hati kite sendiri .

Hari tu ade ure-ure dengan hasben nak beli beg , hasben pon macam bising beg banyak dah still nak beli jugak :P , biasalahh perempuan ... kite nak beli beg untuk bawak pergi opis jek . beg jalan still pakai beg galas sebab anak dah dua so senang bawak beg galas ..

Survey handbag Sometimes , harga mengancam so terbeli dekat Fabiano Ricco ..
simple untuk bawak pergi opis jek .. sebelum ni pakai MNG , tapi dah lunyai ..

 tuuu diee ... 



Lepas tu g Watson beli pulak barang make-up .. pipie dan make-up berpisah tiada :P .
dua barang ni jek dah RM50 .


Lepas tu dapat inbox dari Ashh&Annas ade sale besar-besaran pada 6 jan 2017 so grab la selai
Sarimah In Mazaroon saiz M (tengah tunggu baju sampai)


and lepas abes semua ... dapat pulak bonus dari company and kire sale jual emas dan beli
.
.
.
.
.
.
v

Rantai Tangan Coco

Untuk diri sendiri , dah lama berkenan rantai tangan ni , asyik oder dekat orang je , so beli laaa untuk diri sendiri . alhamdulillah puas hati ... 

Taniah pada diri sendiri kerana berjaya membeli emas dengan hasil titik peluh sendiri ...



Ikhlas,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter