Friday, 2 December 2016

#ShoppingON9: Ezbuy.my


Assalamualaikum ... 

Hari tu jalan-jalan dekat instagram . lepas tu terpandang satu IG ni jual barang baby so terus pergi laman web die ezbuy.my ..

Tengok die ade buat sale pada 11.11.2016 , so tunggulah tarikh tu .. and masa tarikh tersebut kite pon syok lahai sopink !!

lepas dah daftar , dah pilih and bayar pon sudah tunggulah parcelnye sebab dari china sane barang-barang yang kite oder ..

.
.
.
.
.
.
v

seminggu
( tak sampai)
.
.
.
.
.
.
.
v

dua minggu
( tak sampai)

.
.
.
.
.
.
v
3 minggu
( 02.12.2016)

Jeng jeng jeng 
 ade orang datang sampai depan pintu bilik opis kite lagi .. 



Baju dua beradik itu pon sampai 


tempat make-up kite pon sampai 

RM 15.90


baju jumsuit moo moo
RM 17.90

baju jumsuit itik abang & adik sehelai
RM 9.90

bib FREE


Rompers lengan panjang  abang

RM 9.90



T-shirt adik

RM 9.00


T-shirt abang

RM 10.00

Kualiti memang bagus , baju-baju cantik , kain pon elok ... Cuma yang tak okey lambat la sampai ke tangan kite . Sesiapa yang nak oder untuk urgent memang tak dapek laaa rekmenkan ... kalau jenis sabar boleh jek ..


Ummi Anak Dua,
02.12.2016 , Jumaat

1 comment :

  1. uihh, banyak jugak sopping tuu :) dh jd mak mak ni, soping mesti barang ank bnyk banding dengan barang sendiri. hihi. mek suka bju tesco. entah kenapa. daripada zaman duk bli kat ank sedara lg suka beli baju tesco :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter