Thursday, 22 December 2016

#Family Gathering : Forest City, Gelang Patah

Assalamualaikum ... 

18.December.2016

padahal Forest city ni dekat sangat dengan kampung hasben , tapi tak pernah jejak kaki ke sini , masa datang sini pon mase belum siap sepenuhnya , datang bawak abang Firhad baru pandai jalan mase tu ..  ni alang-alang semua ade dekat rumah kiteorang plan nak berjalan sana .

sekali sampai sane ade ramai orang mandi , so ape lagi anak teruna oden nak mandi jugak laa . tapi kite try pujuk main-main amek gambar dulu baru mandi . so [ergilahh amek gambar sekejap .










keseronokkan abang kimi & abang Firhad


tengok abang Firhad 


syoknyeee die main air


adik tengah syok-syok mandi pon boleh tidur ... hahaha



bapak-bapak dan anak-anak , sebenarnya bapak yang terlebih excited nak mandi .
kena pulak datang mase ni terik gegileee ... 
dapat berendam memang syok lerrr .. 


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter