Sunday, 18 December 2016

#FamilyDays: Family In Law days 10 - 12|12|2016

Assalamualaikum u'olls ....

minggu lepas , kite dan keluarga mertua buat family days dekat Tanjung Sepang , Mersing .. Abah and Mak mertua kite suka sangat dekat sana . dah 3 tahun kiteorang buat dekat sana .. Dia dekat dengan Endau ..


haiii kambing , dekat sana banyak kambing ..

10. 12. 2016
(Sabtu)

kiteorang gerak lambat sikit sebab kite ade wedding BFF kite , so lepas abes majlis tu baru kite gerak pergi sana . Lepas tu joran hasben and yang lain tertinggal so kene balik kampung dulu and then sampai sane ade la dalam pukul 9 malam so memang takde ape-ape aktiviti pon . Malam tu sampai-sampai kiteorang makan n BBQ tu ajeee ..

11. 12. 2016
(Ahad)

Bangun pagi-pagi mandi laut dengan anak buah and yang lain-lain , pagi tu mak mertua kite masak . kiteorang memang takde buat aktiviti ape-ape so bebaskan diri sahaja ..




geng lelaki pergi mancing , di sebalik mancing ade sejarah silam . hahaha .


tu haa abang hasben kite kene penyegat , so kene hantar die g klinik .
pastuh plus dengan semput , maklumlaahhh die ni ade semput .


Mak Ngah & Putra Firdaus
abang n0 2 hasben punye wife . so biras kite laa



Malam last di sini , kami bergambar jelahh mampu ..

 12. 12. 2016
( Isnin)

pagi tu dorang mandi laut lagi , tapi kite dengan anak-anak tak main lahhh malas nak kotorkan baju dengan pasir lagi .


Pukul 12 tengah hari baru kami semua check out , dan bergambar family .


Mak & Abah mertua


Akak Hasben yang sulung , ade 3 orang anak 

Abang no 2 balik malam ahad tu sebab isnin die nak checkup Firdaus , Firdaus ade thyroid so kene check up tiap-tiap bulan .


abang hasben no 3 ,


Hasben kitee anak no 4 


adik bongsu hasben

petang tu kiteorang singgah Air Papan kejap lepas tu singgah beli kopok leko and baru bertolak balik ...


Myvi Hitam tu - anak angkat mak abah kite , rapat dengan family kiteorang laa , die bawah mak ayah anak-anak & tunang dia
Gen 2 - Opcozlahh kereta kite & family
Wish - kereta abah mertua kite . abah mak , atok & adik bongsu seben
Wira - abang hasben no 3 sefamily
tuu kete hiluk tu - along sefamily + mak mertua die .. 

In shaa Allah tahun depan buat dekat tempat lain pulak , tahun lepas datang Firhad 6 bulan sebab buat bulan 2 besday abah mertua , tahun ni buat bulan 12 adik Farhaan 6 bulan buat besday mak mertua kite pulak :)


Ikhlas ,
18.12.2016 , (Ahad)

2 comments :

  1. kecik-kecik kene thyroid ke. Allahuakbar. Imunisasi dia kene booster betol2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah yunk ... mase die 3 bulan dapaty detect die ade thyroid . setiap bulan kene follow up untuk check thyroid .

      Delete

Winnie The Pooh Glitter