Thursday, 15 December 2016

Penjagaan wanita Selepas Bersalin (JSD)

Assalamualaikum ... 

Lepas Bersalin anak pertama kite mesti lahh nak yang terbaik untuk luaran dan dalaman .. 


FW 3kotak :) rm56
-cuci kemaluan kite , bebas keputihan . memang the best !

MV sekotak :) rm25
- merapatkan , mengetatkan , bebas keputihan

Air warna pepel tu air dari JSD jugak , susuk berlian ... 
Herbarium , die membuatkan muka kite flowles .
tapi air ni kene stop ambik bile mengandung .. 
.
.
v


Tuu die Herbarium ... 
atas cawan tu pulak jamu jalinan cinta ( JJC ) rm 78
korang kalau telan jamu ni ade la rasa jamunye tu tapi tak pior sangat ..
JJC pulak untuk dalaman wanita lepas bersalin . after bersalin memang kite amalkan makan jamu ni ..


FW 3kotak :) rm 56

Gel Intim sekotak :) rm 76
- mengetatkan , dan boleh jadi untuk melancarkan malam-malam anda . ahaaks


 haaa tu diee . hahahak , tu yang maluuu tu nak habaq .



Susuk Kekal Dara ( SKD ) :) rm 45
- susuk ni laa pakai terus melekat adik baby . hahaha . , susuk ni membuang segala macam benda dekat kemaluan kite , dalam die ade 5bijik ketulan , masukan sebijik dekat lubang eheemm eheem sebelum 1 jam bersama suami , lepas tu dah berjimak biarkan 48jam untuk korek balik .
hasil dieee memang superb !!!





Angun Persona :)
- merawat perut yang ade stretchmarks , membakar lebihan lemak . menyembuhkan kegatalan kulit di badan 

JJC dah cerita dekat atas , pic ni amek masa persiapan berpantang ..


Magic Seri Cahaya :)
-merawat muka , mencantikkan kulit muka & sesuai jugak utuk menghilangkan jerawat & jeragat


setakat ni hanya barang-barang ni yang kite pakai , kite puas hati dengan susuk dara ni .. Alhamdulillah hasben pon puah hati aihh ... :P

Alhamdulillah beli sikit-sikit lame-lame jadi agent , lepas tu mula la berniaga kecil-lecilan dengan bebudak opismate , dapat lah income sikit .. 

#JutawanPink is my adik beradik .. kite selalu oder dengan mak jamu kite iaitu Kak Fagha , Farapink Butikku Pink tuu ..

sesiapa nak oder boleh whatsapps kite 0177046210

gerenti puah hati pakai JSD :) , suami makin sayang ..., sape kate yang dah kawen je , yang belum pon boleh .. jangan malu untuk bertanya :)

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter