Tuesday, 6 December 2016

Cabutan Bertuah : Mesin Basuh Samsung 7.5KG

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah rezeki Hasben dapat mesin basuh .. belanja dekat pasaraya Hwai Thai , beli barang niaga RM 80 ke atas akan dapat cabutan bertuah .. 

Selalunya dapat meggi , sabun & lain-lain , 
tetibe 15 | nov | 2016 petang tu abang hasben masukkan gambar ni dalam group wasap family kiteorang .. macam tak percaya ... Ya Allah rezeki ... 

sebenarnya dah lama mesin basuh rumah ma kite rosak tempat pengering tu , abah lah orang yang selalu perah baju-baju tu ... hasben pulak dah banyak kali ajak kite beli mesin basuh baru cuma kite je belum nak beli sebab komitmen banyak lagii ... 

lepas tu die kate dekat pasaraya Gelang Patah tu ade buat cabutan bertuah . hadiah paling best mesin basuh , tv , peti sejuk & vacuum . doa-doakan lah dapat mesin basuh boleh bagi ma abah ... 

bile niat kite baik kan , Allah permudahkan urusan kite .. Taniah hasben ^_^ , tangan awak memang bertuah .. 

Kalau cerita cabutan bertuah ni dalam rumah kite tu ma laa tangan paling bertuah :) . bile die pergi mana-mana yang ade buat cabutan bertuah mesti bawak balik hadiah ...



siap peluk mesin basuh .


lepas bawak balik , abah , abam Firhad dan hasben bukak plastik ..

Riaksi muka abah and ma opcozlahhh happy kemain .. 

Ummi Anak Dua,
06 |12 | 2016 , Selasa

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter