Monday, 19 December 2016

#Holidays: Plan 2016 bertukar 2017 ??


Assalamualaikum ... 


awal tahun ni kite ade cadang nak kemana , tapiii rezeki tahun ni ke lain maka takde berjalan mana-mana pon . lagi tahun ni kite beraya dua kali dekat kampung so banyak abes duit ke kampung .. In shaa Allah tahun depan kami start Travel balik , kite memang kaki Travel :P

ni plan holiday yang awal tahun kite bagitahu ... 

Cameron Highland
 - Hasben masih pospone lagi kertas kerja yang ni :P , die tak suka ke sini . tak tahu kenapa . mungkin sebab sejuk .

Genting Highland
- hasben pon tolak kertas kerja yang ni sebab anak-anak kecik , abang ayad pulak nanti semua benda die nak .

Langkawi
- Dalam perbincangan , sebab hasben kate macam payah if naik feri sebab dah ade anak dua . nanti semua hasben yang kene buat . hahahaha . so kalau nak pergi die kate kene naik flight , masalahnye kite lagi suke naik kereta senang nak berhenti-henti . kalau naik flight memang payah laaa nak bawak barang-barang.

Pulau Tioman
- in Shaa Allah . hasben macam setuju kalau ni , make sure barang tak banyak die cakap :P

Kota Kinabalu
-pon kene naik flight so dalam perbincangan kami .

Port Dickson
- In Shaa Allahh

ape-ape pon In shaa Allah jika diizinkan Allah S.W.T , dan jika ade rezeki In shaa Allah kite berjalan-jalan ... and tunggu adik besar sikit , so barulahhh ON HOLIDAY :)

Insan suka meneroka keindahan Allah :),
19.12.2016 , Isnin

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter