Tuesday, 6 December 2016

# BFF : Invited Bridesmaid 10 | 12 | 2016

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah my BFF akan melangsungkan perkahwinan die tak lama lagi .... tinggal lah lagi sorang tu bile nak melangsungkan :P

BTW macam biasa kami akan jadi dayangs-dayangs yang paling cun melecuns ... 
Majlisnya akan berlangsung Sabtu ni , jumaat nikah sabtu sanding .. 
Taniahhh sayang .. 



HIDAYAH + SYAWAN
10 | 12 | 2016



PUAN SRI okehh !!


ni baju & tudung yang akan di pakai masa wedding die nanti .. 


ni kiteorang jumpa sempena nak tengok baby Zayan (Anak amoy) and bagi baju & tudung untuk bridesmaid for wedding Dayah . Zue jek takde sebab ade hal . bakal pengantin yang buat "peace" tu .. Abang Firhad tokma jage , so bawak adik Farhaan jek ^-^

tinggal budak baju pink tu je bile ?? opsss ...

Ummi Anak Dua ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter