Thursday, 15 December 2016

#BFF: Dayah Wedding 09&10|12|2016

Assalamualaikum ... 

Taniah buat sahabat baik kami , Nurul Hidayah dan pasangan Syazwan di atas perkahwinan dorang pada jumaat itu hari 09.12.2016 ... 

Alhamdulillah dengan sekali lafaz Dayah selamat menjadi isteri kepada sang suami tercinta .. 


Dayah & Wan


Amoy & Zayan , Ziqa , Pengantin , Solehah & Pipie






Pipie & Pengantin

Majlis sanding pulak berlangsung dekat dewan Permas Jaya , same tempat kite , amoy sanding :) 





*Gambar dari photoghaper*



Pengantin salin baju , tinggalah bridesmaid melaram pelamin dorang ... ade sorang lagi BFF kiteorang yang tak attend sebab balik kampung iaitu Mastura ... 



ucapan ikhlas dari kami untuk perantin . Comel kan guest stone die .. 
beli stone and letak ucapan dekat stone tu . Unik ... 



Taniahhh Dayah & Wan , semoga mahligai yang di bina berkekalan hingga ke Syurga Allah .. semoga di kurniakan anak-anak yang soleh & solehah .. Jangan lupe kejar aku taw ! hahaha .



bersama artis Singapore ^_^ 




Hnaya mereka berdua saja yang ikut pergi outdoor , kite kena balik awal sebab nak gerak g mersing ade Family Days , Amoy pulak takut zayan dah melalak , Zue pulak ade kenduri rumah Pakcik die and zue pon tengah pregy 4 months , takut tak larat .


Last Pic Dari perantin !!!

So BFF kiteorang ni tinggalah lagi sorang iaitu Haziqah , jangan lama-lama .. kami menunggu tahun depan undangan menjadi Bridesmaid lagi :P

Ikhlas ,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter