Wednesday, 3 August 2016

#Besday : Firhad Irsyad turns 2 ♡


Assalamualaikum u olls ... 

Lama tak coret coret , maklumlah takde pc susah sikit , kalau pakai phone berebut dengan anak . Die sibuk dengan Upin Ipin .

Alhamdulillah Firhad Irsyad dah nak masuk 2 tahun bulan ogos ni . Macam baru je beranakkan die . Cehhh padahal baru beranakan no 2 . Haha .

Sebenarnye takde plan pon nak buat , tapi last minit bincang dengan hasben maka jadi lah besday party Firhad yang ke 2 tahun .

Sesiapa area Johor Bahru mehh la jemput hadirkan diri ke majlis hari jadi anaknda tercinta ni ..

Kali ni kite pilih thema "winnie the pooh" , kenapa Pooh , sebab Firhad macam umminye Pooh berpisah tiada . Hihihi .

Make sure yang nak datang tu bawak hadiah besar-besar . Hahaha .

Yang ikhlas ,
Pipie Azaty
03 august 2016

1 comment :

  1. wish dekat sini je lerrr dekat firhad :) happy birthday baby boy :) may Allah ease everything that you do :) be your best to your ummi and abah? hihi.

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter