Wednesday, 20 July 2016

#BabyFI : Farhaan Irfaan 1 Bulan

Assalamualaikum ... 

Sekarang cepat betul masa berlalu , ni haaa tuptup dah sebulan usia anak oden ... Alhamdulillah makin bambam anak ummi . Ape yang boleh kite story Farhaan masih ade kuning masa ni , Farhaan kuat tidur dan sangat manja budaknya ... Die suke kalau tidur beribaaa .. alahaii anak ...

Kekadang tu petang-petang nak tidurkan abang die , die akan join sekali dan ummi pon same join anak-anak tidur , maklumlah Farhaan menetek dan die suke menetek kite baring sekali , die tak suke kalau kite netekkan die sambil duduk marah benor die tu .. 

Selama 30 hari awak dengan Ummi awak senang sangat di jaga , cuma satu jelaaa perangai awak nak beriba je nih ! Ummi babap bontot tu kang ... Tak apelahhh nak manja dengan Ummi kan ? lepas ni Ummi dah start keje yee sayang .. Tak ade orang nak ribe awak nanti .. 

Check Up sebulan

Budak ni kene enjet , kate heroo tapi nangis jugak uii .. menjerit diee . lepas tu senyap and sambung tidur .. hahaha ... 



Berat : 4.5 KG

Yang Ikhlas ,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter