Tuesday, 23 August 2016

#Besday : Firhad Irsyad Turns 2

Assalamualaikum ... 

Firhad Irsyad dah pon masuk 2 tahun pada 10 Ogos 2016 hari tu , ingatkan tahun ni taknak buat besday party untuk dia , tapi ayah die kate buatlah .. so last minit jugak la kami buat . naseb Ummi dapat bonus tu hari tak guna sangat . so buat party Firhad .

Macam baru je kan bersalinkan die . tak sangka dah besar anak Ummi ni ... makin bijak , makin notty suka agah orang ..


Sejak dah jadi abang nampak sangat Abang-abang die ni taw !!
manja tu tetap manja , Dan sejak beradik die banyak mengalah . die tahu adik die yang utama , tapi ...
ummi ayah tetap sayang Abang Firhad ! Sebab Abang yang pertama hadie dalam hidup Ummi & Ayah ... 

Kalau boleh kami memang dah berjanji nak bagi kasih sayang sama rata dan tak ade bezanya , abang dapat adik pon dapat .

Jom layan gambar masa majlis besday Firhad Irsyad




Deco by Ummi . Cuma nama " Muhammad Firhad Irsyad" ikhlas dari tokbah
tokbah ukir sendiri namanya 




Dua apam comel ni kite tempah dengan kawan baik kite .
memang request nak Pooh and Bee , pooh tu first time die buat .
Alhamdulillah menjadi .


Kek kite tempah dengan Izzaracakehouse
sama macam tahun lepas jugak .


Family kite , mertua kite datang lambat so tak ade gambar dengan dieorang
*Farhaan jek tertinggal , sebab die tidur*



*Kami berempat*
gigih ayah pergi amek Farhaan , lepas bergambar Farhaan sambung tidur


Ummi Anak Dua




Special Request Ais krim goyang dari abang kite .
Abang kite buat bisness Ais Krim goyang . boleh oder dengan beliau .. 
FB : Hafiz Aziz


Anak-anak perempuan Ma & Abah


Hadiah yang Firhad dapat .
Tapi Hadiah duit sangat banyak die dapat , Alhamdulillah rezeki die tak putus-putus



*Besday tahun lepas*
comel sangat Abang Firhad botak time ni ..


Alhamdulillah tahun ini ...
sekejap je masa berlalu ...
Dah berempat.
Tahun depan besday Adik & abang buat serentak ..

Sepanjang majlis berlangsung Farhaan okey tak meragam mana pon , cuma pagi masa nak masak tu die tak mahu orang lain , nak ummi die jek , pehhh mencabar jugak ummi nak siapkan deko-deko tapi Farhaan melalak .


kanak - kanak POOH ^_^

Yang Ikhlas,

1 comment :

  1. happy birthday abang ! hehe. Semoga abg berjaya dunia akhirat jadi permata hati ummi dan abah :)

    Pipie, mek nk mintak pipie email dekat mek sebab mek tak tahu nak contact pipie cam mane. kalau bleh pipie email dekat mek ye, ayunieramli@gmail.com

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter