Sunday, 21 August 2016

#BabyFI : Farhaan Irfaan 2 Bulan


Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah Farhaan dah pon dua bulan , sihat dan bertambah-tambah sihat . Alhamdulillah .. Check up dua bulan 11 September 2016 , tapi kite kena balik kampung kat kelantan sebab Raya Haji raya kat sana , masa nurse bagi opoiment kite lupa tarikh .. so macam kene postpone je la nanti .. 

Die semakin bam bam .. dan makin bertambah-tambah panjang akalnya ..
Farhaan maksud die " yang sangat gembira " , so Farhaan ni memang happy semacam . pantang di agah and bebual dengan die laju aje die menyegih .. 

Lagi dah masuk 2 bulan ni , pandai ajak orang bebual dengan die , kalau kite bebual dengan orang lain die yang menyegih . kekadang siap bebunyik ketawa die tu ... Kepala pon dari dalam hari dah pandai tegakan . sekarang lagi lah makin kuat die angkat kepala die bile kite dudukan die ... Nak mengiring pon dah mula nampak die ngiring-ngiring sikit ... 

Masih Breastfeed sepenuhnya ... Alhamdulillah rezeki die masih ada .. 


* 5 Hari*


* 1 Bulan / 30 Hari *


* 2 Bulan / 60 Hari * 

Bile dah berisi pipi die tu makin nampak lesung pipitnya . hihihi .. Dua-dua anak kite ade lesung pipit , Firhad Irsyad pon dagu jenis lekuk , tapi Farhaan Irfaan tak ade .. Muka Farhaan pon jenis bulat .. 

Yang Ikhlas , 
Ummi dua orang anak,

21.08.2016

1 comment :

  1. bambam nye lahaiii :) tengok pipie branak rase teruja nk branak balik hihi :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter