Wednesday, 30 September 2015

#Trobek : Suprise Besday For Hasben

Assalamualaikum ...

Sebenarnye cerita ini dah lama, memandangkan kite tak de masa nak menaip terus tersave dalam draf . Bile cek and clearkan draf terjumpa kisah ni yang tak di post-post kan lagi untuk kongsi kenangan bersama.

Besday My Hasben 06.10.2015 yang lalu, genalah usia die 23 tahun. (Dah lame kan:edit) memandangkan tak tahu nak bagi hadiah ape puas jugak lah kite memikirkannye .. dan survey-survey barang ape lah die nak. pernah die bagitahu nak jam. sebab die teringin sangat jam G-Shock tu haa.. so kite pon survey-survey and kebetulan besday bulan 1 so dapatlah duit Bonus ASB kan.

05.01.2015 kite cakap dengan die nak guna kereta , so die pergi kerja naik motor. Balik kerja kite pon ajak kawan-kawan kite yang sekepala tu teman pergi Angsana tengok jam kat situ sebab situ banyak pilihan. Ade lah dalam 4 5 buah jugak pergi kedai jam . last-last kedai no 3 jugak berkenan harga pon mampu milik.




Harga boleh tahan weii .

Kebetulan hasben kerja shift petang so balik kerja malam pukul 11 malam, lepastuh kite simpanlah hadiah tu elok-elok dalam almari baju adik kite. sebab almari baju kite mestilah die bukak nak amek baju die jugakkan takut ternampak sebab esok baru besdaynye ..

06.01.2015 -->> BESDAY BOY !!!! Pagi-pagi shift keja same, so siap same-same, lepas mandi kite suruh die mandi, lepas tu baru kite letak kotak jam atas meja solek kami. Lepas tuh kite terus pakai tudung dekat luar and die siap mandi masuk terus bilik lepas tuh senyap je dalam bilik . And kite pon try la masuk bilik sekali tengah tengok die amek gambar jam tu . hihi .. tuh gambar die amek lah. Lepastuh terus dapat kiss . hihihi .. Alhamdulillah die suka sangat-sangat.

Balik kerja pulak kite amek kek ni dekat kawan hasben , satu tempat kerja dengan hasben tapi die pandai buat kek lah, thema kite pilih BOLA, sebab hasben suke BOLA kan, nak amek JDT tapi macam x best , hahaha . lepastuh tunggu lah die balik kerja kol 11malam sebab die buat OT pulak. And dapat suprise dua kali dalam satu hari tuh .


Tempahan kek dekat kawan kerja die

IG: Norrahaminanorasip
(Area Melaka Now)

Jenis kite kite tak pandai nak buat suprise melampau-lampau, cukuplah sekadar macam itu. janji suami suka ape kite buat. Yang penting jam tu die suke teramat-amat. hihihi .


Salam Isteri yang mencintai Muhammad Hammiruul,


3 comments :

  1. utk anda:

    http://aniesandyou.blogspot.my/2015/10/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies-and.html

    ReplyDelete
  2. Mesti riang gumbira husband pipie dapat birthday suprises.
    Akak datang follow Pipie balik #14 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah opcoz .... emlompat gembira dengan suprise yang kite buat ... hihi .. tak ade ape yang menyeronokan melihat suami happy . thanks akak follow kite.

      Delete

Winnie The Pooh Glitter