Saturday, 12 September 2015

Suprise From Hasben : Sofina 3

Assalamualaikum.... 

Okey di pendekkan cerita pada satu malam yang sunyi . Krik Krik Krik .. Firhad Irsyad sudah lena di buai mimpi yang indah, Ayahnye sibuk gulung rokok gulung, Umminye pulak sibok tengok laman web Sometime tuh .. tetibe dengar satu suara 

Kite: Hasben, cantikkan beg ni?
Hasben: mana?
*kite tunjuk handset yang ade gambar beg*
Hasben: urmm tengoklah harga tuhh ..
Kite: Tulah Hasben, kalau murah ... teringinnye, dalam ni boleh sumbat macam-macam. senang bawak beg Ummi jek, beg Adik tak yah bawak.
Hasben: Yelah sayang oii macam yeye jek bebual.

krik krik krik krik ...

Khamis yang lalu (10.09.2015) kite MC sebab ade opoiment dengan doctor pakar, lepastuh kebetulan pulak boleh demam, So petang tu dapat wasap dari Bff kite yang ade parcel and die amek, die kate parcel tu panjang ... Kebetulan hasben dah balik rumah sebab kite kate demam die pon balik cecepat. 

Kite:Parcel ape lagi sampai ni, macam xde beli barang
Hasben: yeke awk ni,?
Kite: A'ah, kite beli jamu jek takkan lah parcel panjang.
Hasben: oh.. barang dah sampailah tu
Kite:barang ape?
Hasben: suprise (sambil buat muke comel) !!

Okey terus rase nak naik keja, walaupon tak sihat. Pagi-pagi tu etrus pergi tempat kawan kite tengok ape parcelnye .... Jeng Jeng Jeng ... 



Korang rasa nak menjerit ke nak menangis ???? Okey I'is memang teruja gegile time nih . hahaha . terus update kat whatsaaps geng-geng hemak . hahaha .


kena pulak time tu pakai purple .. warna yang saye minati .





Okey tu jek nak cerita . haha , sedia maklum memang beg tu tersangatlah besar and muat semua barang baby dalam tu ... Macamana die oder? lepas kite tidur die p amek telpon kite and die pon buat semue urusan beli itu ... and kebetulan kite pulak tak bukak email 3 hari so memang tak nampak ape-ape. and then ... tu la sampainyee ...


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter