Monday, 7 September 2015

Adik Kimi Dah melihat dunia


Assalamualaikum ....

Alhamdulillah akak ipar kite dah selamat melahirkan baby boy pada 07.september.2015 pada pukul 9.59pagi tadi .. wahh adik baby nape tak keluar tepat 10.00pagi ??? dengan berat 3.17kg, semangat kau mak kau keluarkan 3.17kg terus .... 

It's a boy again . yeahh Abam kimi and abam yayad ade kawan main kete same-same lagi .. macam kite plak excitednye mungkin sebab dah lame tak pegang baby newborn and tak bau syurga tu yang rinduuu sangat .

kalau tak semalam nak lepak sesama dengan akak ipar and abang , tetiba akak ipar call kate cancel sebab macam dah turun tanda ade keluar lendir pluss darah sekali . So kite kate tak yah pergi hospital dulu yela memandangkan anak sulung memang lah risau tapi jalan nak bukak lambat jugak . So kite suruh tunggu sakit kerap . And tak lame lepas tu akak ipar call lagi kate macam sakit-sakit pinggang macam nak tercabut .. yess tanda dah tu .. so die pergi hospital .

ini abang kite bagitahu dah selamat dah bersalin Pagi tadi .. yeah i is excited mendapat anak buah-buahan baru ... 


Assalamualaikum Adik Baby ...

#3.17kg
#07september2015
#babyboy
#isninday
#hospitalsultanismailJB

Tunggu Cik Ngah , Pak Ngah and abam yayad datang ye sayang ... tak sabar nak peluk baby kecik ni .... semoga membesar dengan sihat ye sayang ..... nanti kite jumpaa . selalu dengar suara cik ngah je kan .. ni cik ngah nak muncul ... :P



Salam Sayang ... 


4 comments :

  1. tahniah dan alhamdulillah.. kak ana singgah pagi ke blog pipie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak ana sudi singgah, nanti kite mengintai2 blog kak ana yee .. :)

      Delete
  2. bestnya.... firhad dpt sepupu segeng la.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ... dapat geng lelaki lagi .... hihihi ... abeslah tokma tokbah nanti pening cucu2 lelaki ....

      Delete

Winnie The Pooh Glitter