Monday, 7 September 2015

Handbag Idaman : Sofina 3 #VivyYusof


Assalamualaikum ... 

Korang .. oh korang , korang mesti ade beg idaman yang korang nak kan ?? Tapi gigih kumpul duit untuk capaikan traget nak membelikan ? Bile dapat tuh punyelah happy seperti dunia ini korang yang memiliki .. tak pon rasa macam PUAS sangat-sangat dapat hadiahkan untuk diri sendiri kan ????






Macam kite jugak, dah lame benar kite aim beg Sofina by Vivy Yusof ni tau. Dari sofina 2.1 lagi kite dah berkenan, kumpul-kumpul tapi bile dah cukup mule lah banyak pulak nak pakai duit. mulelah rasa nanti dulu lah .. sampailah stock dah abes. Yupp sofina ini laku macam goreng pisang cheese panas-panas okey. MAlangnye sampai sekarang tak memiliki sofina 2.1 nih . Kite minat sangat-sangat wane hijau mint tuh haa .. wane ala-ala pink tu pon menarik jugak weii ..

And baru-baru ni geng-geng hemak-hemak kite kate Sofina dah restock tapi Sofina 3. Fuhhh lap peluh jap, bergegas kite bukak web www.sometime.com.my nak tengok .. peh kaler-kaler die mengancam weiii ...






Ku]ite minat yang ini tak minat yang signature punye tuh sebab macam kulit ular dah banyangan ku .. hahaha .. kaler-kaler yang menarik adelah Red and purple . sebab beg kite kebanyakkannye kaler Putih, Nude and coklat. So nak tukar citerasa plak . dan dekat web yang kite bagi kat atas tu tinggal dua kaler yang kite nak ini jek. yang lain dah sold, navy blue tu pon lawa jugak tapi dah sold dah ..

So orang kate peluang jangan di lepaskan, tengah-tengah nak beli ade pulak dugaan . haiss . terpaksa kite tunggu keesokkan harinye sebab duit dah di gunakan untuk tujuan yang lebih penting . Harap-harap rezeki kite dapat untuk memiliki .. 

Tak salahkan kite bertungkus lumus kerja cari duit tambahan and then beli untuk diri sendiri. Lagipon kite selalu beli beg yang biasa-biasa jek, so kalau dapat yang ni memang kepuasan hati dan janji setahun x beli beg . (mate keatas lidah keluar)

kalau Allah kate rezeki kite ade In shaa Allah dapat lahh beli esok .. Jeng jeng jeng ...




Akan ku memiliki mu jua nanti ... cehh ayat .. hahaha .. tapi kan beg ini memang sesuai orang macam kite yanga de anak kecik sebab kite try search ruang die macam-macam boleh sumbat dalam beg ni . pempes anak, baju anak, botol susu anak. wipe anak . ehh banyak lahhh .... In Shaa Allah ade rezeki . hihihi .

Salam Sayang .

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter