Friday, 11 September 2015

SkinCare Pilihan : Eyqa SkinCare

Assalamualaikum korang ...

Korang pakai pencuci muka ape? Krim ape? sebenarnye kite nak bagitahu satu SkinCare yang di perbuat dari alamsemulajadi tanpa bahan -bahan yang merosakkan kulit muka korang. Kite pakai Skincare ni dah dua bulan. Alhamdulillah dalam masa seminggu kite dah nampak kesannye. 

Kite ade masalah liang pori terbuka dan kulit muka agak berminyak, masalah tang jerawat memang tak ade pon, kadang-kadang susah jerawat nak naik. Jeragat pon tak ade.

Dulu kite pakai produk Safi Balqis yang warna biru tu, Memang okey dari umur 18tahun sampailah ke 23 tahun still pakai Safi walaupon selang seli dengan pakai Tabita. Nanti kite buat review Safi and Tabita okey.

Safi- kite pakai memang okey, cuma tang liang pori terbuka jek kesan die sangat-sangat membuatkan nak tukar skincare yang boleh tutup liang pori kite. Set safi kite hanya tekankan pada pencuci and krim sahaja. Serum, toner memang seminggu sekali je kite pakai.


Tabita- harga masa kite beli RM90 untuk satu set, series tak bagus pakai tabita, kulit muka macam nipis gile-gile walaupon die tak mengelupaskan kulit. sekali bile buat review amekkau kesan chemical dalam bahan tabita sangat-sangat menakutkan okey. pakai tak abes memang ke tong sampah eprginye ... Maafkan saye ye saye memang tak serasi mungkin dengan tabita . Bile kena matahari terus macam muke ko rase nak meletop.




Now, inilah pilihan hati saye yang mengunakan bahan semulajadi.

RM45 add RM7 (Postage)

EYQA SkinCare
✔ Melembapkan dan mencantikkan kulit kusam & gelap
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati
✔ Dijamin 100% Original
✔ Produk Skincare Terbaik
✔ Tiada bahan merbahaya
✔ Kesan seawal 7 hari penggunaan


set whitening eyqa skincare
RM60 add RM7 (Postage)

jom tengok gambar kite sebelum dan selepas menggunakan Skincare ini.


Kiri: Safi KANAN: Eyqa Skincare


Yakin dengan Eyqa Skincare tanpa make-up.
Dan sekarang berani menggunakan Camera tanpa 360.


Hanya tambah Eyeliner sahaja dan krim siang

Di jamin U'olls puas hati memakainye, tak yah testi orang lain testi kite sendiri dah membuktikannya .


Salam sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter