Friday, 25 August 2017

Kambing 40 hari

Assalamualaikum ...

Dah viral pasal kambing 40 hari ni , sebelum puasa itu hari kami pon nak try la tapi sebenarnye takde niat pon nak ke sane . Hasben lah kate nak makan lunch dekat mane , pastu die kate die ade tempat nak try tapi jauh . Tuptup tengok die masuk Highway utara-selatan ingat nak pergi makan dekat Melaka . Hahaha .

Sekali keluar Highway Air Hitam , maka da dapat agak mesti nak pekena makanan Kambing 40 Hari , sebabnya hasben kite ni hantu Kambing . Rupanya pagi tu die nampak akak sedara die post gambar makan dekat sane , die pon tergugat nak ke sane . nak try yang orang sibuk dok viralkan .


Yang belakang tu hasben kite tengah beratur 



Ramai gile orang time ni dalam pukul 2 petang .
die tutup dalam pukul 3 petang .


Hasben amek dalam dulang , harga tak ingat dah berapa


kami 4 beranak sahaja ,
sebab hasben kate kalau sedap sangat boleh ajak one family 




Gambar kekenyangan dari kami .

Not Bad , okey lah jugak makanannye . 
Tapi hasben kate biasa jek takdelah sedap mana sampai viral tu kate sedap nam mampos .

BTW , tekak manusia lain-lain . kalau nak try pergilah mencuba kot-kot tekak orang lain kate sedap giloks :P


2 comments :

  1. Bestnya.. Kambing nie kesukaan.. Tapi sebab jauh, lain kalilah cuba..

    ReplyDelete
  2. kadang yang viral tu ikut tekak orang tu padahal benda biasa je. singgah sini jadi pembaca baru blog ni :D

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter