Monday, 7 August 2017

#Besday : Farhaan Irfaan Turn 1

Assalamualaikum ...

Farhaan Irfaan dah setahun , pejam celik pejam celik dah setahun kan , kejap je masa berlalu rasa macam baru jek beranakkan die . sekarang macam-macam akal die . But die belum pandai jalan lagi . Takpee abang die pon berjalan masa setahun 2 bulan .

Birthday adik jatuh pada bulan puasa . so memang lah tak sambut , tapi sebab kesiankan die maka kite sambut birthday die ala kadar dengan family kedua-dua belah . 

Balik kerja abah amek and kite buka puasa dekat Warung mertua kite , dua-dua family ade so okey lah ... Walaupon adik tak dapat perhatian sangat kan but adik selalu ummi ayah abang sayang ... Maksud dekat sini bukan tak dapat perhatian dari kami . Tapi adelahh .. cuku Ummi die yang mengerti :)

14 June 2016 - 14 June 2017








So ini sahaja gambar yang ada , lepas potong kek , makan kek and kami pon balik .. 

Ummi Ayah & Abang sentiasa sayang adik , ummi ayah doakan adik jadi anak yang baik , anak yang soleh , anak yang mendengar kata dan anak yang menyejukkan hati ummi ayah .. Ummi Ayah tetap doakan yang terbaik untuk anak-anak ummi ... Jaga abang jaga adik2 nani taw :P


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter