Monday, 21 August 2017

#Deco : Pelan-Pelan kayuh (hidup baru)

Assalamualaikum ....

Alhamdulillah dah 3 bulan duduk sendiri , rasa bahagia sangat-sangat. Tapi adekalanya rindu jugak nak borak-borak dengan ma & adik-adik ..

Bile duduk sendiri susah nak nampak rumah kemas sentiasa sebab ade anak-anak . Farhaan pon dah pandai main sekarang ni . Bile mereka berdua tidur barula rumah macam rumah kalau tak tongkang pecah pon elok rupa die . Hahaha .

Mula-mula pindah amek la perabot sikit , tak banyak buat ade-ade dan buat rumah terhias sikit ...


RM 490 - Dapat Harga RM 450


RM 499 - Dapat Harga RM 490



RM 399 - Dpat harga RM 350

kite amek 3 barang ni dulu ,
Alamri TV , sofa L & Almari baju hasben 

Almari baju yang lama satu gerobok tu penuh dengan baju kite tu pon tak muat okey . Hahaha .. Baju kerja , baju jalan , baju kurung kerja , baju kurung wedding baju segala mak nenek penuh 1 almari tu haaa :P , sampai suami tanya nak request almari yang besar 1 bilik ke ?? perli kan ....

Alhamdulillah nanti lama-lama banyak la barang dalam rumah kami .. sekarang ni banyak mainan anak-anak , bilik Abang Firhad penuh dengan mainan dan baju jemuran . belum ade masa nak kemas betul-betul bilik die tuu ... 

Ade duit lebih In Shaa Allah nak hias cantik-cantik .. sekarang ape yang ade je duluuu ...


Love,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter