Monday, 21 August 2017

#Deco : Ruang Tamu #TeratakQaseh

Assalamualaikum ..


Simple deco by me and suami .. Alhamdulillah


Ni gambar masa raya itu hari .

Bantal awan tu beli dekat Kaison , harga bantal 1pcs RM 27.90


Lampu ikea bahagian bawah ni prezen masa wedding ,
Langsir by kaison jugak . RM 20+ tak ingat dah harga :P .
(entry beli barang kaison pon dekat draff )

abaikan kereta adik Farhaan .

Ruang tamu kite suka simple-simple . Hiasan di dinding pon tak banyak lagi , cuma penuh dengan gambar pemandangan pantai (laki bini memang suka laut) beli dekat kaison RM 79 . Lepas tuh frame gambar pre-wedding kami and gambar wedding kami . In shaa Allah target bulan ni nak beli ayat-ayat pulak .. 

Love,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter