Thursday, 3 August 2017

#Travel : Langkawi - Day 5 (Last Day)

Assalamualaikum ...

Last Day di sini , Ya Allah seronoknya menetap seminggu di Langkawi . Pukul 10 pagi kiteorang cek out sebab nak sambung round-round lagi and kite mintak hasben bawak kite pergi Pantai Cenang ..

Sebelum isi perut kite singgah Rams balik untuk beli coklat separuh lagi ..






So lepas sopping coklat kiteorang decide nak makan dekat Restaurant Kak Yan Nasi Campur tu sekali tutup pulak .. Maka kiteorang Makan dekat Nasi Dagang Pak Malau ..









Cantik taw suasana dekat sini , tapi tulahh kat sini semua nasi dagang je , so I is tak gemar Nasi Dagang . so makan gitu2 jek ..

Lepas tu pergi Haji Ismail Group untuk beli ole-ole untuk kawan rapat and family ...



Geram lah tengok pasu bunga ni , aduiii . nak beli tapi tak tahu 
nak packing and letak bag mana :(




Tempat ole-ole kite beli ..


Kena paw dengan Abang Firhad Irsyad

Lepastu baru lah ke Pantai Cenang sebab Air port dekat dengan Pantai Cenang , kereta pon kiteorang pulangkan dekat Air port . Tak sempat nak basuh kereta and nak kemas kereta :P , tapi kiteorang bagi duit tepi untuk cucikan kereta ni ..



Makan sekejap dekat Pantai Cenang ni lepas tu baru ke air port .. Flight kiteorng pukul 3.45 petang tapi delay pukul 4 petang ... 


Menunggu Flight . Hati macam taknak tinggalkan Langkawi :(





selamat tinggal langkawi , ade masa panjang umur murah rezeki kami datang lagi . mana tahu masa tu bawak anak no 3 pulak . haahahaha ... 

Sampai JB dalam pukul 5 petang , ma abah kite amek kiteorang dekat air port senai ... 





Malam tu dok agih-agihkan ole-ole untuk semua orang :P

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter