Wednesday, 9 August 2017

#ShoppingOn9 : Poplook.com Part 3

Assalamualaikum ...

Cerita ni dah lama , tapi baru nak upload , rasanya dah berbulan-bulan baju pon dah banyak kali pakai buat g kerja ..

Kite suka design Poplook sebab selesa  and kualiti kain die okey harga pon mampu memiliki ...


Edana Dip Chiffon - Black
RM 72


Francine Blouse - Lilac & Blue Black
RM 54x2 = RM 108


ini lah baju yang sampai ^_^


Edana Dip Chiffon


Francine Blouse - Blue Black , kaler purple takde pulak gambarnya

Sempena nak raya and tengok ade sale maka kite pon shopping lagi  
Bryony Lace Applique Embellished Blouse - Pink jacquard
RM 112
RM 89.60

Shivani Lace Sleeve Bow Blouse - Navy
RM 102
RM 61.20


Sampai sehari selepas oder sebab tu suka dengan Poplook , service pantas kilat .


Baju Shivani Lace Sleeve Bow Blouse ni je dah pakai , yang lagi satu belum lagi .

WishList Poplook



Baju dah ade cuma baju ni pon tak pakai lagi . hohoho . nak tetas dekat "dat" belakang tu ha sebab ketat tang pinggang yang lain semua okey . kalau pakai jugak macam sarung nangka .. hahaha .. So nak beli kainnya tu sekali tengok dah sold dah keluaran lain . maklum la bajunya premium Raya 2015 ... Maka nak beli kain ni haaa .. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V



Joevyn Matte Sequin Skirt 
RM 136



No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter