Wednesday, 13 September 2017

ShoppingOn9 : Poplook.com Part 4


Assalamualaikum ...


Nak raya Haji arituh kan Poplook ade buat sale untuk baju time Raya Puasa , sale 30% setiap pakaian masa raya puasa .

So kite pon terjebak beli , beli pon sebab dah lama #wishlist and then untuk thema majlis sepupu kawen nanti .


haaa .. banyak kan dapat beli ? yang sale skirt jek . baju normal price


PREMIUM Nurul Mermaid Skirt - Light Peach Jackquard RM109 RM 76.30
Nurul Mermaid Skirt - Deep Lavender RM92 RM 64.40
Joevyn Matte Squin Skirt - Bronze RM136 RM 95.20
Francine Blouse - Greyish Purple RM 54
Birdena Corded Lace - Dark Purple RM 109


Birdena Corded Lace Dark Purple + Nurul Mermaid Skirt Deep Lavender



PREMIUM Nurul Mermaid Skirt-
Light Peach Jackquard

(kaler die tak berapa nampak sangat , tapi kain ni sangat sedap pakai)




Yang ni wishlist sangat-sangat ,
so ape lagi grab laa . hoho


Joevyn Matte Squin Skirt- Bronze

ni kainnye .. dalam gambar lain dengan camera kite nampak lain sangat


FRANCINE BLOUSE - GREYISH PURPLE

Sebenarnyee beli baju lace tu sebabnye untuk wedding kazen kite bulan 11 nanti , thema die kaler purple . so kite pon beli yang tu sebab dah berkenan and then senang ade zip depan nak menyusu Farhaan ... Pastu baju Birdena Corded Lace Dark Purple tuh takyah gosong and ala-ala kebaya yang memang kite tengah carik ..

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter