Thursday, 17 December 2015

#PregySecond: Scan Adik Baby 1

Assalamualaikum .... 

Alhamdulillah dah pon scan adik baby , kebetulan masa tu demam and kite amek MC lepas tuh kite pon kate kat hasben ape kate alang-alang tu kite g scan adik baby sekali lah . Hasben dah lame ajak tapi kite asyik tak ade masa , lagipon mase g klinik untuk amek MC doc pon suruh scan tengok baby sebab demam dah lame takut ape-ape jadi dekat kandungan maklumlah klinik kite pergi tak ada tempat scan lagipon mase tu doc lelaki opcoz lahh I is segan ... 

Macam biasalah kite pergi Klinik Dr.Anis dari anak first memang setia dengan klinik nih sebab Doc perempuan and doc die pon peramah . Kebetulan masa pergi ramai orang . Ade nak scan 4D baby, scan 5D baby and ade yang nak sunatkan baby .. I is scan 2D jek, sebab kecik lagi buat ape nak scan 3D, 4D & 5D kan .. 

Masa Scan Firhad Irsyad kat sini linknya , Alhamdulillah anak ummi dalam tummy ni dah membentuk dengan sempurna , dah ade tangan and jari , kepala and tulang belakang dah pon berbentuk .


tuh anak ummi 

Masa ni Firhad terpegun tengok skrin tu walaupon die tak paham ape tapi ayah die ajar and bagitahu tu adik yayad, adik pulak lompat-lompat dalam tummy ummi .. Suke ye Ummi Ayah & Abang datang tengok adik yee .. Bile scan due die mestilah berubah sebab die ikut atas berat dan ukuran baby . In shaa Allah due bulan June .

Okey dah boleh buat buku PINK . 


Salam Sayang , 

2 comments :

  1. seronoknye g scan baby...kite pulak yg kedua ni jrg g scan... tunggu 24 week baru nk g scan swasta.. hope umminye cept sembuh...baby dlm perut sihat dan membesr bagai juara...

    ReplyDelete
  2. Haihh, bila lah dapat rasa pengalaman tu. Kena kawin cepat-cepat ni. Haha

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter