Wednesday, 16 December 2015

#BFF : Akma selamat bersalin


Assalamualaikum ...

Alhamdulillah my BFF a.k.a Akma dah selamat melahirkan baby boy lagi sekali .. Anak sulung die baya Firhad Irsyad , masa dulu kami mengandung sama-sama beza beberapa hari jek. Amirul Hakimi lahir 01.August.2014 dan Firhad Irsyad lahir 10.August.2014 . Die lahirkan kimi lambat dari due selama 6hari .

Alhamdulillah kali ni normal jugak . Pun lambat keluar dari due baby boy ni , die lambat 5hari dari due sepatutnye . Ape-apepon taniah sahabat . 

Baby kali ni besar sangat-sangat , berbeza dengan abangnye , tapi kalau  nak ikutkan perut die tak adelah besar mana , mungkin baby pandai sorok perut ibunye .. Hihihi .. In shaa Allah kite sihat nanti nak p melawat baby boy ni ... Anak kawan-kawan kite semunye kite jadikan anak angkat . 

Tapi yang seronoknye , and bertambah-tambah overnye Kami (kite & syieqa) yang over untuk nama adik baby nih tahu tak . kiteorang berdua yang sibuk dok pilih nama Baby . antaranye Aakif Hakimi , Aakif Haikal, sebabnye ibunye nak nama Aakif. hujung-hujung tak jadi pulak nama Aakif .

In shaa Allah Nama Muhammad Adam Rayyan , hahahahah


* Ini Abang nye dulu*

Muhammad Amirul Hakimi
3.10KG
Hospital Mersing


*Adik Baby*

Muhammad (tak letak nama lagi)
3.97KG
Hospital Batu Pahat


Salam Sayang dari ummi , ayah mierul & Abam yayad

1 comment :

  1. comelnye baby..dkt 4 kilo.....alhamdulillah.tahniah utk kawan tu

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter