Thursday, 24 December 2015

Happy Besday Ummi #24tahun

Assalamualaikum ....

Alhamdulillah masih di beri nafas untuk hidup di muka bumi pinjaman sementara ni , Alhamdulillah masih menjadi seorang isteri, seorang menantu , seorang anak dan seorang ummi lagi .. semoga umur yang makin meningkat ini makin mematangkan kite . ngeh ngeh ngeh .

Tahun ni just kek jek , tak mintak ape-ape pon dari sang suami .. hihihi .. janji suami dan anak-anak sentiasa di sisi . Macam biasa kemabukkan kite yang teruk ni membuatkan kite tidur awal, 22 Dec tu balik keja tak larat sangat-sangat nak tidur jek, tak mandi tak solat terus tertidur tanpa sedar ape-ape pon.

Sebelum tu memang ade dengar hasben ajak makan luar die kate die lapar sangat, kite memnag kate kite tak larat nak angkat kepala, nak keluar keluar je lah bawak anak, and sunyi jek rumah pastuh rupenye die dah keluar lah tu ...

Pukul 12 tengah malan (23Dec) die kejut dari tidur suruh bangun tengok kat depan ade ape, so bangun-bangun tengok ade ni haaa 


Maaflah gambar bergegar-gegar hasben amekkan.


tengok my hasben nampak i muda lagi . hahaha .

sweet #23yearsold 


tahun ni anak bujang I is dah besar so dielah yang sibuk nak 
potong kek and tiup lilin .

Walaupon hanya sebijik Kek , saye tetap hargainye ...thanks semua .. thanks hasben .. thanks ma abah and adik-adik .

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter