Monday, 28 December 2015

#BabyFI:Cara Firhad Pegang makanan

Assalamualaikum ...

Sebenarnye dah lame nak story pasal ni sebab saje suke-suke nak buat tatapan di masa akan datang nanti untuk Firhad dan adik-adiknye membaca mengenai mereka nanti .

Dah lame sebenarnye kite perhatikan Firhad ni kalau pegang makanan atau ape-ape pon mesti tangan @ jari die macam ni .



Perasan tak ?? jari die akan jadi macam tu , ade lagi benda lain kalau die pegang pon akan macam tu, cuma kite tak sempat nak snap picture die , ni pon adik kite amek pic die sebab die makan aiskrim .. Ini budak pelik, aiskrim homemade buatan ummi susah benar nak makannye , kalau aiskrim beli laju jek die nak makan ye ...

Okey tu aje nak cerite tentang Firhad Irsyad ... hihihi ...

Salam Sayang,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter