Tuesday, 7 June 2016

Salam Ramadhan #Days 2

Assalamualaikum ... 


Masih belum terlewat untuk mengucapkan salam Ramadhan buat semua blogger-blogger yang dikasihi semuanya ... 

Alhamdulillah tahun ni Kite dapat sambut bulan yang mulia ni bersama Suami , keluarga dan anak tersayang , Alhamdulillah Allah masih beri nafas untuk terus hidup di muka bumi Allah dengan mengumpul amal ibadat untuk di bawa bekalan ke akhirat nanti . 

*Tahun Ke-3 Berpuasa bersama Suami
*Tahun Ke-2 Berpuasa dengan Muhammad Firhad Irsyad
*Tahun Pertama Berpuasa dengan AdikBaby

Semalam First Ramadhan , Alhamdulillah AdikBaby behave cuma gerakkan slow , die asyik emngeras jek , lepas berbuka barulah die aktif tu pon tak lama sebabnye die sambung tidur barangkali sebab kenyang dah , Ngeh ngeh ngeh .

Hasben pon risau tengok keadaan kite , tapi so far kite okey , kalau memudaratkan baru kite buka Puasa , In Shaa Allah adik baby behave die tahu Ummi die nak Puasa .... 

Harini hari kedua berpuasa dengan adenye si kecik di dalam Tummy , Alhamdulillah masih okey . Kite bukan tak ade pengalaman mengandung & berpuasa sebab Abang Firhad dulu pon kite mengandungkan die dalam bulan puasa . nanti kite share macam mana kite handle puasa ketika mengandung ..


#37Weeks 
#14Days To Go 

Keluar ikut tarikh doctor bagi yee sayang .... 
Tak lama je lagi kite berjumpa , nanti boleh gomol-gomol .

Salam Sayang,
07.June.2016 Selasa

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter