Thursday, 2 June 2016

Buat Cermin Mata : Rabun Jauh

Assalamualaikum .... 

Baru-baru ni kite TERpaksa buat cermin mata sebabnya tahap tak nampak ni dah semakin teruk , masa zaman belajar memang ade buat tapi tak pakai sangat .. Lepas melahirkan anak sorang mungkin ade teran teran sikit mase contraction and berpantang always 24jam dengan phone maka mata pon mule lah kabur , tak nampak bile jauh ... 

So kite pon buat dekat Focus Point Giant Plentong , niatnye nak jalan-jalan sekali hasben kate g lah buat cermin mata . So tengok tengok and TERbuat !!


RM 290.00

Bingkai RM 90.00
Cermin RM 200.00

Cermin kena tempah , maka dalam masa 2 3 hari baru boleh ambil .. Lepas 2 hari dapat Call cermin mata dah siap .. Masa buat tu bayar deposit RM150 , dah dapat cermin mata bayar lagi separuh RM140.


Inilah rupe hemak bakal anak dua bercermin mata , kalau kandungan 6 7 bulan die tak bagi buat sebab die kate kekadang pembawakkan , tapi bile bagitahu dah tunggu hari terkejut beruk orang tu sebab katenye perut kite kecik .. And kite bagitahu kite sebelum mengandung memang dah rabun tapi still degil taknak buat cermin mata .

tahap rabun kanan dan kiri 175 ^_^


Salam Sayang,
02.June.2016 Khamis

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter