Wednesday, 20 January 2016

#PregySecond : Supplement Seri Ibu

Assalamualaikum ... 

Hari ni kite nak cerita tentang supplement yang kite ambil masa mengandungkan second ni ,
kite tak ambil supplement mahal-mahal pon . Kite ambil "Seri Ibu"

Kebetulan pulak mabuk kite teruk , hasben plak risau tentang kite dan baby , so die nak belanja supplement ape-ape yang boleh hilangkan mabuk kite ni sambil tu bagi kesihatan untuk kite dan baby , and kawan die (perempuan) pon rekmenkan "Seri Ibu" ni , die bagitahu kite dan kite pon siaplah pergi ke IG and cari #seriibu , maka jatuh cinta dengan "Seri Ibu" ni sebabnye banyak makanan sunnah dalam supplement tu ... So bincang dengan hasben die setuju bagi duit and kite beli ..

Kite beli dekat IG Seri_Ibu sendiri masa ni die buat offer RM120 untuk dua botol free kalendar 2016 .



antara kandungan dalam Supplement tu .


Hanez Suraya sebagai model Seri Ibu


Nih Seri Ibu kite punya dah selamat sampai .
kalendar belakang die .


Ambil gambar dulu
dengan Seri Ibu , kot-kot jadi model die plak ke .. hahaha .



 Kite start dengan 1 biji dulu , kalau nak kesan yang cepat makan dua biji ,
die boleh kemam , kunyah & telan dengan air masak . Rasa die macam apple hijau tu aje .
In shaa allah yang ni serasi dengan kite ..
Lepas beranak boleh jugak nak makan sebab die menghasilkan milk booster jugak ...
Kalau tak memulanye nak ambil supplement Beau mama , tapi rasa yang ni lagi terbaik sebab kandungan die memang best .

Malah makan supplement ni membuatkan kulit muka kite berseri-seri , bukan muka jek lah , satu badan kulit mulus gitew ... dan kite pon bertenaga dah tak lemah macam selalu .. 
Cuma banyakkan minum air masak banyak-banyak jika korang ambil ape-ape supplement ...
Doakan anak kite sihat-sihat ehh ... 


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter